Türkiye Finans Katılım Genel Müdür Yardımcılığı görevine Gürçağ Poyraz atandığını duyurdu.

Poyraz, kariyerine Lehman Brothers'ta analist olarak başlayıp, Accenture'da yönetim danışmanlığı yaptı. Türkiye Sınai Kalkınma Bankası ve Akbank'ta görev aldıktan sonra, Fibabanka'ya katıldı ve 2025'e kadar Aktif Pasif Yönetimi ve Trading Bölümü'nün direktörlüğünü üstlendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2025 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2025 17:08
https://www.kadinveekonomi.com

Kariyerine aynı yıl New York'ta Lehman Brothers'ta analist olarak başlayan Poyraz, Türkiye'ye dönüşünde Accenture'da yönetim danışmanlığı alanında görev aldı. Poyraz daha sonra Türkiye Sınai Kalkınma Bankası ve Akbank'ın hazine bölümlerinde çeşitli pozisyonlarda 10 yılı aşkın deneyim kazandı.

Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 3 ve Türev Araçlar lisanslarına da sahip Poyraz, 2020'de Fibabanka'ya katıldı. Poyraz, burada Temmuz 2025'e kadar Aktif Pasif Yönetimi ve Trading Bölümü'nden sorumlu direktör olarak görev yaptı.