Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Asgari ücret ara zammı için 'Her an her şey olabilir' çıkışı!

Diğer taraftan asgari ücrete ara zam olacak mı sorusu da bir süredir gündemdeki yerini koruyor. Vatandaşın merakla beklediği bu soruyla ilgili gazeteci Fatih Portakal'dan değerlendirme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2025 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2025 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
Asgari ücret ara zammı için 'Her an her şey olabilir' çıkışı!

"BELKİ VERELİM DİYEBİLİRLER" DİYEREK ORAN VERDİ

Ülkede çözüm süreci diye bir süreçten bahsediyoruz. Gözler oradayken başka bir yere çevirelim diye belki bu zamları gündeme getirebilirler. Yani bir yüzde 10 yüzde 15 belki verelim diyebilirler"

Öte yandan Portakal, asgari ücret ile ilgili de şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu arada asgari ücret işte bakın o da belki şu anda kafalarına ne kadar olgunlaşmış bilmiyorum ama asgari ücrete ek bir zam yapılabilir mi? Ha çok ihtimal vermiyorum ben de ama her an için her şey olabilir.

"Bir vatandaş demiş, şöyle bir mesaj atmış; ya inanmıyorum demiş, bayram ikramiyesinin artacağına, boşuna bizi bayram ikramiyesi için demiş umutlandırmayın... Ama yani bunun en azından konuşulduğunu duyuyoruz veya eğer böyle bir düşünce niyet varsa harekete geçelim, hızlandıralım ki 4000 liradan bahsediyoruz. Yani bunun çok daha fazla olması gerekiyor"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
    logo
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.