TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beko dünyanın en sürdürülebilir 50 şirketi arasında!

Arçelik CEO’su Hakan Bulgurlu, “Üretim ve ar-ge başta olmak üzere tüm süreçlerimizde karbon ayak izimizi azaltmaya, yenilenebilir enerji kurulu gücümüzü artırmaya odaklanıyoruz. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için attığımız bu adımların yanı sıra faaliyet gösterdiğimiz her coğrafyada ekonomik fayda sağlamayı, sosyal ve kurumsal yönetim alanlarında pozitif etki yaratmayı hedefliyoruz. Bu yaklaşım, kurum kültürümüzün ve iş modelimizin temelini oluşturuyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
Beko dünyanın en sürdürülebilir 50 şirketi arasında!

HAKAN BULGURLU: SEKTÖRÜMÜZÜ HIZLA KARBONSUZLAŞTIRMAK EN BÜYÜK SORUMLULUKLARIMIZ ARASINDA YER ALIYOR

2050 yılında karbon sıfır bir şirket olmak için çalışmalarına kararlılıkla devam ettiklerini vurgulayan Arçelik CEO’su Hakan Bulgurlu, “İklim krizinin etkilerini her geçen yıl daha da şiddetli bir şekilde hissetmeye devam ediyoruz. 2023 yılı dünya tarihinin açık ara en sıcak yılı olarak kayıtlara geçti. Bilim insanları 2024 yılının %99 ihtimalle en sıcak beş yıl arasında yer alacağını öngörüyor. İklim krizi kaynaklı yaşadığımız aşırı hava olayları karbonsuzlaşma konusunda hızlı ve somut adımlar atmamız gerektiğini bizlere bir kere daha hatırlatıyor. Beko olarak sektörümüzü hızla karbonsuzlaştırmak en büyük sorumluluklarımız arasında yer alıyor. Bunu gerçekleştirirken de işimizi sağlıklı bir şekilde büyütmek ve gezegenimizi korumak zorundayız” dedi.

Bulgurlu sözlerine şöyle devam etti: “Üretim ve ar-ge başta olmak üzere tüm süreçlerimizde karbon ayak izimizi azaltmaya, yenilenebilir enerji kurulu gücümüzü artırmaya odaklanıyoruz. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için attığımız bu adımların yanı sıra faaliyet gösterdiğimiz her coğrafyada ekonomik fayda sağlamayı, sosyal ve kurumsal yönetim alanlarında pozitif etki yaratmayı hedefliyoruz. Bu yaklaşım, kurum kültürümüzün ve iş modelimizin temelini oluşturuyor. Sürdürülebilirlik alanındaki kararlılığımızın dünyanın önde gelen kurumları tarafından takdir edilmesi de doğru yolda olduğumuzun önemli bir göstergesi. Bu kapsamda TIME dergisinin ‘Dünyanın En Sürdürülebilir Şirketleri 2024’ listesinde tek Türk şirketi olarak yer almanın gururunu yaşıyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.