Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlere sağlanan destek 10,7 milyar lirayı aştı.

Fonun güncel verilerini paylaşan Bakan Göktaş, bu ay içerisinde 2 bin 878 gence toplam 660,9 milyon liralık ödeme yapıldığını kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2026 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2026 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
Gençlere sağlanan destek 10,7 milyar lirayı aştı.

"Güçlü ailelerle daha güçlü bir toplum"

Aile ve Gençlik Fonumuz ile aile hikayelerimizi büyütmeye devam ediyoruz. Bu ay 2 bin 878 gencimize 660,9 milyon liralık ödeme gerçekleştirdik. Böylece bugüne kadar toplam 132 bin 688 gencimize, 10 milyar 734 milyon lira kredi desteği sağlamış olduk. 81 ilimizde gençlerimizin yuva kurma süreçlerine destek oluyor, güçlü ailelerle daha güçlü bir toplum inşa etme yolunda kararlılıkla ilerliyoruz.

Bakan Göktaş, destekten yararlanan çiftlere sevgi ve bereket dolu bir ömür dileyerek, fona başvurmak isteyen gençlerin "http://ailegenclikfonu.aile.gov.tr" adresi üzerinden işlemlerini gerçekleştirebileceğini hatırlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
    logo
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.