TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ücretsiz doğal gaz desteğinin tadını çıkarın!

Doğal gaz faturası öde ya milyonlarca vatandaşın gözü kulağı bu haberdeydi. Adım adım 1 Mayıs'a yaklaşırken vatandaş da gerim gerim geriliyor. 1 Mayıs'tan sonra zamlı fiyatlardan ödeme yapılacak. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
Ücretsiz doğal gaz desteğinin tadını çıkarın!

ZAMLI ÖDEME YAPILACAK

Geçtiğimiz yıl içerisinde devlet tarafından sağlanan doğal gaz desteği için son tarih 1 Mayıs olarak belirtildi. 1 Mayıs itibariyle 25 metreküp doğal gaz desteği kapsamında uygulanan 150 TL'lik indirim sona eriyor. Şimdiye kadar bedava olarak kullanılan doğa lgaz artık zamlı fiyatıyla faturalarda görülecek.

BOTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

BOTAŞ, konut tüketicilerine nisan ayı içerisinde uygulanacak satış fiyatlarında değişiklik yapılacağını duyurdu. 1000 metreküp doğal gaz için belirlenen yeni fiyatın 4.080 TL olduğu açıklandı. Bu durumun konut fiyatlarında doğrudan bir zam işareti olduğunu belirten uzmanlar yaz aylarında doğal gaz fiyatlarında artış olabileceği konusunda uyarılarını peş peşe sıraladı. Uzmanlar, yaz aylarında doğal gaz fiyatlarına yapılabilecek zammın tüketicilere ek maliyet anlamına geldiğini belirtti.

DEVLET DESTEĞİNDE SONA GELİNDİ

Kış aylarında vatandaşları en çok zorlayan fatura doğal gaz olurken tüketiciler indirim haberi ile sevinçten havalar uçtu. Devlet tarafından sağlanan doğal gaz desteği için son günler adım adım yaklaşıyor. 1 Mayıs itibarıyla faturaların artması beklenirken devlet tarafından sağlanan indirimde sona eriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.