Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oto devi 223 bin ticari aracını geri çağıracak.

Aralık 2002-Şubat 2006 arası üretilen Viano ve Vito van modellerinde hava yastığı açıldığında gaz jeneratörü patlayarak emniyeti sağlayamıyor. Japon basını, patlama nedeniyle yolcuların yaralanma riski taşıdığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2025 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2025 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
Oto devi 223 bin ticari aracını geri çağıracak.

Listede yer verilen açıklamada, Aralık 2002-Şubat 2006 yıllarında üretilen Viano ve Vito van modellerinde “hava yastığının açıldığı bir kazada” yolcuların etkilenebileceği belirtildi.

Alman basınındaki haberlerde de bu araçlarda “hava yastığının açıldığı bir kazada gaz jeneratörünün patlayabileceği” ve bu durumda hava yastığının artık emniyet sağlayamayacağı ve gaz jeneratörü parçalarının kopması nedeniyle yolcuların yaralanma riskinin bulunduğu bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
    logo
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.