TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Niş Ürünleriyle Öne Çıkıyor

Ata Isı endüstriyel rezistans imalatında niş ürünleriyle öne çıkıyor

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2020 20:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2020 20:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
Niş Ürünleriyle Öne Çıkıyor

Kuruluşu 2004 yılına dayanan Ata Isı, bugün itibari ile endüstriyel rezistans imalatı ve teknik malzeme satış hizmeti ile faaliyetini sürdürüyor. Niş ürün imalatı ile sektöründe kendine yer edinen firma; endüstriyel mutfak, otomotiv, ambalaj, gıda ve tekstil başta olmak üzere pek çok sektöre özel rezistans üretim ve teknik malzeme tedarikinde bulunuyor.

Sektöründe 11 yıllık edindiği tecrübeyi kendine şirket açarak değerlendirdiğini anlatan Ata Isı'nın Genel Müdürü Nermin Atalay, firmasının kuruluş sürecini şu sözlerle anlattı: "Teknik ressam, teknik satış yardımcılığı ve satış müdürlüğü görevlerimin ardından, uzun yıllar hayalini kurduğum kendi işimin sahibi olma yolundaki ilk adımımı attım. O güne kadar edindiği müşteri ve satıcı ağım ile olan iyi ilişkilerim sayesinde, çalıştığım şirketten ayrıldıktan 8 ay sonra aynı sektörde üretim yapan bir firmadan ortaklık teklifi aldım. 4 yıl süren ortaklığımızı, farklı hedeflerimiz olduğu kanaatine vardıktan sonra sonlandırdık. Ardından tecrübemi ve bilgimi sermayem yaparak, bugünkü konumuma ulaştım."

Atalay, 20 metrekarelik atölyede, yalnızca bir çalışan ile başlattıkları üretim serüvenini bugün itibari ile iki satış mağazası ve bir üretim atölyesi ile sürdürdüklerini belirtti. Toplamda 16 kişi istihdam ettiklerini ifade eden Atalay, "Sektörde üretim ya da satışı kolay kolay yapılmayan, zor bulunan ürünlerin imalatına odaklandığımız için personel sayısı, üretim alanı ve makine parkuru olarak çok daha büyük firmaların cirolarına ulaşabiliyoruz. Yaptığımız işlere teknik bilgi ve inovasyon katarak zoru başarmaya çalışıyoruz. Hizmet şeklimiz ile de fark yaratıyoruz. Sektördeki ilk ve tek kadın olarak, kadın bakış açısını ve yeniliklerini katmaya çalıştığım şirketimin güçlü bir mali yapısı ve güvenilirliği olması ayrıca benim için başarıdır. Çok küçük bir sermaye ile başladığımız bu işte, kazancımı işe yatırarak büyütmeyi ve ayakta kalmayı başardım" dedi.

"Şirketim benim çocuğum gibi..."

"Şirketim benim çocuğum gibi ve onun kendi ayakları üzerinde duran, bensiz de hayatını sürdüren güçlü bir yetişkin olmasını arzuluyorum" diyen Nermin Atalay, kısa ve orta vadeli hedeflerinden de bahsederek, "Gelecekte de çalışanların sahip çıktığı, yuvaları olarak gördüğü, bulunmaktan keyif aldıkları bir yer olmasını istiyorum. Çağa ayak uyduran, gelişim ve büyümesini sürdüren, yeniliklere açık bir şirket hayal ediyorum. Rezistans ve ısı kontrol konusunda ilk akla gelen firmalardan olmak büyük bir başarı. Bu başarıyı ihracatla taçlandırmak hedeflerim arasında. Kişilere değil sisteme bağlı olarak çalışan ama insan ve iletişim faktörünü göz ardı etmeyen bir yapıya kavuşturmak ve sürdürmek en büyük hayalim" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.