TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUİKAD Atatürk'e gitti

Bursa İŞ Kadınları ve Yöneticileri Derneği 2021-2023 döneminde Başkan Oya Eroğlu ve ekibi göreve başladığı gibi Atamızı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2021 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2021 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
BUİKAD Atatürk'e gitti

Genel kurulda güven tazeleyerek ikinci başkanlık dönemine başlayan Oya Eroğlu anıtkabir ziyaretinde anı defterine '' Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, bugün manevi huzurunuzda dünyada ki ilk seçme ve seçilme hakkını sayenizde elde etmiş fikri, vicdanı ve yaşamı hür kadınlar olarak bulunuyoruz.

Kurtuluş mücadelesini başlattığınız yıllarda dahi her zaman kadınlara güvenen ve kadınların güçlenmesi için destek veren sizin gibi bir lidere layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Verdiğiniz görevi, başlattığınız işleri tamamlamak için bizlere açtığınız yol, ışığınızla aydınlanıyor.
Büyük Atatürk, Türk kadını bu topraklara kazandırdığınız değerleri korumaya Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatmaya ve çizdiğiniz vizyonu gerçekleştirmeye kararlıdır. Tüm Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği üyeleri ile birlikte aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz.' yazdı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.